Vaříme s postrachem kuchyní: Sýrové lasagně

2. dubna 2014 v 10:12 | Ronnie |  What to eat
Dá se tomu jen těžko uvěřit, ale dokonce i já jsem se rozhodla udělit několik rad ohledně vaření, respektive podělit se o několik osvědčených receptů, které zvládnou i takoví antitalentí, jako jsem já. Základní surovinou bude vždycky kečup, kterým nahrazuji omáčky a veškeré potravinářské pojivo a většina z těch několika mála tipů je bez masa ačkoliv mám maso ráda.

Co budeme potřebovat:
Lasagně
Kečup
Tuhý sýr(cihla) - druh a množství je na vás, záleží podle vaší chut
Plátkový rýr
2 lžíce bílého jogurtu
Mazací sýr
Žervé
Zapékací nádobu


Troubu si předehřejeme na 180°C. Mezitím nastrouháme sýr, který smícháme s kečupem, jogurtem, žervé a mazacím sýrem. Množství je na vás, pokud máte rádi hodně kečupu, kydněte tam více kečupu, pokud ne, stačí ho jen trochu. Všechno promícháme. Vzniklou hmotou vytřeme zapékací mísu a postupně prokládáme lasagně s naši náplní, dokud nedojde. Poslední vrstva by měla být silnější. Na závěr na to celé naskládáme plátky sýra, zalejeme celou mísu kečupem a dáme zhruba na 20-30 minut do trouby.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 super lasagne super lasagne | Web | 25. prosince 2015 v 14:02 | Reagovat

Dekuji za recept, jde misto kecupu pouzit rajcatovou omacku?

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama