Grilovaný grapefruit

17. února 2013 v 11:00 | Ronnie |  What to eat
4 porce, 1 porce = 78 kcal
Suroviny
2 růžové grapefruity(zhruba 450 g)
25 g cukru demerara
2 vyzrálé plody mučenky(maracuja) nebo 2 lžíce vody s pomerančovými květy
1)Gril předehřejeme na střední teplotu a na rošt nebo na plech na pečení položíme alobal. Grapefruity rozdělíme. Špičatým nožíkem uvolníme jednotlivé dílky plodu a odstraníme bílý střed.
2)Půlky grapefruitu rozložíme na rošt nebo na plech, posypeme cukrem a grilujeme asi 5 minut. Cukr by měl mírně zkaramelizovat.
3)Z plodů mučenky vydlabeme semena a dužinu rozdělíme je na grilované grapefruity.(nebo mučenku nepoužijeme a grilované půlky grapefruitů pokapeme vodou s pomerančovými květy). Podáváme horké.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama