Chřest se slaninou a rajčaty

17. února 2013 v 0:52 | Ronnie |  What to eat
4 porce, 1 porce = 74 kcal
Suroviny
350 g zeleného chřestu
4 plátky libové slaniny nebo parmské šunky
4 rozpůlená středně velká rajčata
pepř
1)Dřevnaté konce chřestu odstraníme a chřest podle potřeby oloupeme.
2)Ve velkém hrnci přivedeme vodu k varu, přidáme chřest a vaříme ho zhruba 5-6 minut. Vodu slijeme a chřest udržujeme teplý.
3)Předehřejeme gril a na rošt nebo plech na pečení položíme alobal. Na něj rozložíme slaninu a půly rajčat a grilujeme 4-5 minu dokud není slanina křupavá. Zhruba v polovině uvedené doby je obrátíme. (Použijeme-li místo slaniny šunku, není nutné ji grilovat).
4)Chřest, slaninu nebo šunku a rajčata rozdělíme na talíře, rajčata podle chuti opepříme a podáváme.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Dobre a Zdravě Dobre a Zdravě | Web | 25. června 2013 v 13:49 | Reagovat

To vůbec nevypadá špatně. Znamenám si a o víkendu vyzkouším! Díky.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama